AVSLUTAD
26 oktober 2019 - 26 oktober 2019
Placeholder image

Ta med din egen käpphäst och gå i parad med andra käpphästentusiaster! I samarbete med Hovstallet går vi en ungefär en kilometer lång parad med leksakshästar i alla former.
För den som inte har en egen käpphäst kan du ta med någon annan leksakshäst, eller kom till oss lör-fre veckan innan (19-25 oktober) och tillverka din egen käpphäst hos oss i Bergrummet.

Självklart är även barn med funktionsvariationer varmt välkomna!

Vi samlas klockan 12:30 vid Hovstallet på Väpnargatan 1, och börjar gå ca 12:45.

Vid ankomst till Bergrummet kan du prova vår hinderhoppningsbana, köpa grillkorv, eller ta hästen på en tur genom 2500 kvadratmeter museum.
I vår tillfälliga utställning Berömda Hästar finns lekbord, gunghästar och massor med fantastiska hästar från leksakernas och seriernas värld att få veta mer om!

Det är gratis att delta, och ingen föranmälan krävs, men klicka gärna "kommer" i vårt Facebook-event så vi vet hur mycket personal vi behöver!
Mer information kommer när det närmar sig, passa på att bjuda in alla som älskar käpphästar för en trevlig parad genom Stockholm!

PS. Vi rekommenderar att köpa biljetter i förväg, för smidig entré vid ankomst till museet. Vi är kontantfria, men det går självklart bra att betala med kort eller swish!